Rumored Buzz on قیمت طراحی سایت فروشگاهی
Rumored Buzz on قیمت طراحی سایت فروشگاهی
Blog Article
امکانات سایت فروشگاهی مانند پیشنهاد محصولات مشابه و ارسال اعلانهای خودکار نیز اهمیت دارند.
راه سادهتر برای وارد کردن تعداد بالای محصولات استفاده از افزونه وردپرسی است. با افزونه میتوانید محصولات را از طریق فایل اکسل در کمترین زمان ممکن درون ریزی کنید.
با حضور در اینترنت و فعالیتهای مؤثر میتوانید برندسازی کنید.
راهاندازی یک مغازهی بزرگ که بتواند تمام کالاهای مورد نیاز مشتری را به آنها تحویل دهد همان اندازه دغدغه دارد که راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی مشکل و دردسر ساز است.
در این فصل نحوه کار کردن با ضروریترین افزونههای وردپرسی را به صورت جامع آموزش میدهیم. سرفصلهای این بخش عبارتند از:
افزونه ووکامرس یک پلاگین فروشگاهساز متن باز برای سایتهای طراحی شده با وردپرس است که برای فروش محصولات و خدمات به کار میرود.
در این مرحله از آموزش ساخت سایت فروشگاهی، تمام محصولات خود را روی سایت بارگذاری کنید. از فیلترهایی مانند رنگ، سایز، برند و… برای جستجوی راحتتر کاربر استفاده کنید. در زمان قرار دادن محصولات در سایت حتما از عکسهای باکیفیت استفاده کنید و توضیحات مرتبط با محصول را به این صفحه مراجعه کنید به طور کامل به مخاطب ارائه کنید.
خانه طراحی سایت با وردپرس چیست؟ طراحی سایت با وردپرس به معنای استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس، برای طراحی...
طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از وردپرس برای اکثر طراحان و فروشندگان کالا یا خدمات، جذاب است. زیرا کارکردن با وردپرس آسان و سریع است. همچنین با استفاده از وردپرس میتوان یک سایت را به صورت ساده یا به صورت کاملا حرفهای طراحی کرد.
در این قسمت می خواهیم به مراحل طراحی سایت فروشگاهی بپردازیم و چگونه یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای راه اندازی کنیم که به عنوان شعبه دوم کسب و کارمان باشد:
بعد از اضافه کردن محصول به سبد خرید، در صفحهی محصول، لیستی از کالاها نظیر کفش، صندل و اکسسوریهایی که میتواند با این لباس استفاده کند را به آن فرد پیشنهاد میدهیم. با این کار نه تنها کاربر لیست تمام لباسهایی را که برای مهمانی نیاز دارد را میخرد، بلکه میزان فروش افزایش خواهد یافت.
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی، نحوه ایجاد فوتر با المنتور را آموزش میدهیم.
در ابتدا باید بگوییم که ما برای طراحی یک وب سایت فروشگاهی امکاناتی اولیه و اختصاصی در نظر خواهیم گرفت. به عنوان مثال قابلیت دستهبندی ویژگیها، درج کلمات کلیدی محصول، روشهای مختلف حمل کالا و سیستم مدیریت موجودی انبار جزو ویژگیهای اولیهای است که ما در طراحی سایتهایمان در نظر میگیریم.
جذاب و منحصر به فرد: نام دامنهای انتخاب کنید که جذاب و منحصر به فرد باشد و از نامهای تکراری یا مشابه با رقبا اجتناب کنید.